+40 740 135 145

Services

Social media marketing

Afacerea ta prezenta pe retelele sociale

Prezenta brandului tau pe cele mai importante retele sociale iti ofera posibilitatea de a intra in contact cu clientii tai sau de a gasi clienti noi si astfel poti creste imaginea si profitul afacerii tale. In plus printr-o prezenta activa in social media iti ajuti site-ul sa cresca in clasamentul motoarelor de cautare (SEO) si astfel sa cresti numarul vizitelor in cadrul acestuia.

Facebook

Cu peste 1,75 miliarde de utilizatori activi Facebook este cea mai importanta retea sociala in care iti poti promova afacerea, serviciile sau produsele. Media Serv iti ofera servicii complete de promovare pentru afacerea ta: Creeare si personalizare pagina companie, Adaugare de continut nou, personalizat si atractiv, Campanii Facebook Ads si Facebook Retargeting.

YouTube
Este reteaua sociala in care sa urmaresc zilnic cateva milioane de ore si in care sunt generate miliarde de vizionari.YouTube reprezinta un instrument important in Social Media Marketing iar cu ajutorul serviciilor Media Serv de creeare si personalizare a contului si incarcarea de continut video original, beneficiezi de expunerea necesara astfel incat continutul tau video sa fie vizionat si apreciat de cat mai multi utilizatori.

Blog
Blog-ul reprezinta unealta de Social Media Marketing prin care afacerea ta se poate face remarcata atat in randul clientilor cat si pentru motoarele de cautare. Prin intermediul blog-ului oferi clientilor noutati despre afacerea ta, detalii despre produsele si serviciile pe care le oferi iar motoarelor de cautare un continut proaspat si original bazat pe cuvinte cheie specifice activitatii tale, astfel incat clientii sa te gaseasca intotdeauna. Specialistii in copyright ai Media Serv iti vor creea continut de calitate pentru articolele sau descrierile necesare site-ului tau.

Twitter, LinkedIn, Google+
Sunt instrumente social media absolut necesare oricarei companii care doreste sa interactioneze si sa dialogheze cu clientii sai, si sa aiba o prezenta constanta si activa pe retelele de socializare. Serviciile Media Serv pentru aceste retele sociale constau in: creearea si personalizarea paginilor, creearea de continut original pentru postari zilnice si monitorizarea activitatii pe pagina ta, si fac ca brand-ul tau sa fie vazut de catre comunitatea online ca fiind unul apreciat si de valoare.