+40 740 135 145

Services

Foto digital & filmare aeriana

Fotografie digitala publicitara

Media Serv va ofera o gama complexa de servicii in domeniul fotografiei digitale si panoramice profesionale, imbinand armonios tehnologia si creativitatea.

Fotografia digitala publicitara este pretabila pentru diverse evenimente, lucrari tehnice, reclame, prezentari produse, cataloage, pliante, imprimate. Va putem oferi servicii fotografice profesionale, toate acestea beneficiind ulterior de prelucrari grafice (dupa caz), pentru ca forma finala sa fie ireprosabila.

  • Fotografii de locatie si fotografii de eveniment, reclama, postere, calendare;
  • Fotografii de mari dimensiuni, bannere si fotografii artistice (HDR)
  • Fotografii digitale pentru prezentarea produselor / design web interactiv

.

Fotografie Panoramica & Tururi virtuale

Acestea servicii interactive, pot fi atasate proiectelor web si multimedia si oferindu-le acestora un impact vizual mult mai ridicat. Tururile virtuale sau imaginile panoramice de 360 grade, ofera o noua perspectiva asupra fotografiei, explorand eficient si interactiv obiectivul promovat, oferindu-i acestuia o forma

  • Imagini panoramice (fotografie landscape);
  • Imagini panoramice clasice (landscape) dar si desfasurate (proiectii panoramice – echirectangulare);
  • Panorame virtuale 360° X 180° (tururi virtuale sferice);

Prin aceste servicii ne-am propus sa substituim dezavantajele fotografiei clasice, care desi utilizeaza metode mai simple – sunt limitate in ceea ce priveste prezentarea la un potential maxim a unui obiectiv promovat.

.

Fotografie & filmare aeriana din drona

Fotografia aeriana ofera o perspectiva proaspata si incantatoare a unui obiectiv avand multiple aplicatii in diverse domenii de activitate: turism, imobiliare, transporturi, asigurari, publicitate, promovarea proprietatilor publice si private, sport si evenimente

Filmarile aeriene sunt capturate in 4K UHD (Ultra High Definition) 3840 x 2160 la 60 fps si pot fi livrate sub forma unor filmulete de prezentare interactive, foarte utile ca si instrument de marketing modern.

Vezi portofoliu filmare aeriana

Vezi portofoliu fotografie digitala si tururi virtuale