+40 740 135 145

Companie

Despre media serv

agentie de web design full service

Media Serv este o companie privata infiintata la inceputul anului 2004, in Sibiu, Romania.
Sectorul principal de activitate al companiei noastre il constituie realizarea de servicii profesionale de web design, dezvoltarea de aplicatii interactive, design publicitar, fotografie digitala / panoramica, filmare aeriana, e-mail marketing si print.

In cei peste 18 ani de activitate, am realizat cu succes peste 1000 proiecte web design / publicitate pentru clienti romani dar si companii straine, utilizand tehnologii de ultima generatie si devenind parteneri de incredere ai acestora in alegerea unei strategii de imagine care sa dea rezultate.

Media Serv ofera o gama completa de servicii specifice ce isi depasesc obiectivele comerciale, interactionand cu piata tinta intr-un mod cat mai eficient si atractiv:

 • Web design responsiv
 • Dezvoltare solutii web dedicate
 • Aplicatii mobile (iOS & Android)
 • Realizare magazine online
 • Servicii de marketing online
 • Optimizare Google (SEO & SEM)
 • Campanii Google Adwords
 • Social Media Marketing
 • Servicii Gazduire web
 • Mentenanta si training web
 • Externalizare servicii (outsourcing)
 • Consultanta web & Suport tehnic
 • Design identitate & branding
 • Design Publicitar & print
 • Tururi virtuale la 360 grade
 • Fotografie & filmare aeriana

Misiunea noastra este de a face internetul un mediu foarte profitabil pentru clienti nostri.

Ne plac provocarile pentru ca trezesc mereu in noi ambitii pe care le materializam creativ si eficient pentru clientii nostri. Probabil ne plac si mai mult pentru ca ne apropie foarte mult de ceea ce reprezinta si defineste in fond echipa Media Serv: talent, viziune, comunicare, experienta si eficienta.

Proiectele noastre

Da, ne plac provocarile !

ewaiter

www.eWaiter.ro

eWaiter ofera o solutie profesionala de management a comenzilor interne ale restaurantelor si suport pentru comenzi online pentru acestea, printr-o interfata prietenoasa si simplu de utilizat.

Aplicatia vine in intampinarea managerilor de localuri precum si a clientilor acestora, creand o experienta interactiva de neuitat.

Printr-un design modern si cu ajutorul tehnologiilor web de ultima generatie, eWaiter asigura un management practic si rapid al comenzilor

perfect-bid

www.perfect-bid.ro

Perfect-Bid este un market-place online prin intermediul caruia se pot cumpara sau vinde domenii si site-uri web.
Serviciul este disponibil tuturor celor interesati sa cumpere sau sa vanda un domeniu sau un site web.
Tranzactiile se realizeaza fara intermediari, direct intre vanzatori si cumparatori... rapid, sigur si GRATUIT!

filmare-aeriana

www.filmare-aeriana.ro

Site de prezentare pentru serviciul nostru de fotografie si filmare aeriana. Acest tip de serviciu ofera o perspectiva proaspata si incantatoare a unui obiectiv avand multiple aplicatii in diverse domenii de activitate: turism, imobiliare, transporturi, asigurari, publicitate, promovarea proprietatilor publice si private, sport si recreere, evenimente etc .

Serviciile de fotografiere aeriana si filmare aeriana constau in realizarea unor capturi foto video de la o distanta de maxim 1.000 metri de la punctul de start, utilizand drone multimotor pe care exista echipamente de filmare & fotografie ce pot fi comandate de la sol prin radio-comanda.

Proiectul Sibiu360

www.sibiu360.ro

Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Proiectul ofera clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

Sibiu360.ro a fost dezvoltat respectand un suport de promovare online integrat, atat din punct de vedere al optimizarii pentru motoarele de cautare dar si din punct de vedere interactiv.

Obiectivele promovate in acest proiect beneficiaza de multiple servicii specifice prezentarii online, asigurand astfel intreaga documentatie necesara pentru un succes garantat.